Tuesday, March 16, 2010

20 - 21 march 2010 (Putrajaya - Midvalley - Rembau)

weekend ney sure bz lagi... ada beberapa event yg we all plan nak g.... harap2 dpt la g... since mommy dah bit busy sikit lately ney... kuikuikui... tetiba kena baca mcm2... kena buat checklist mcm2... kena kejar member2 sndri.... kena kejar ngn bos... heheheh lama x buat benda mcmney... kena asah balik apa2 yg dh berkarat...
kt mana2 member2 mommy... mtk maaf ler bebanyak kalu pasni ney kejar u all... den telah diarahkan oleh ORANG BESAR tpt kite keje free2 tu... utk abeskan, siapkan, cepatkan, kejarkan, tempe mukakan apa2 yg patut... sambil kita berkejaran antara satu sama lain... sama2 la kita juga jgn lupa mengupdate resume yer... semoga rezeki kita murah di luar sana.... AMIN....
so activity mgu ney akan bermula dgn 2nd Putrajaya International Hot Air Balloon...

since anak dara den ney peminat kipas susah mati ngn segala jenis balloon... inilah masanyer nak bwk dier... daddy pun dah setuju nak sponsor ride balloon ney... ehehhehe mekaseh daddy... kalu daddy gayat... xpo... bayarkan utk mommy jer... kalu free lagi best... mommy naik sndri jer... tp jgn lupa amik gmbr chantik2 yer...

so kawan2... nak tau lebih lanjut... sila ke SINI yer... we all akan ada seawal mungkin haritu... sbb nak elak jam... nak g tpt lain lg... terpulang la bila u all nak g... jgn sampai belon tak naik sudah la yer time tu... so plan masa u nak g....

dah puas tgk balloon... we all akan ke midvalley pula... nak jenguk Motherhood Expo...


nak tau lebih lanjut.... sila ke SINI yer....

daddy pun nak ke jusco... nak redeem voucher and clear point yg berbelas2 ribu tu... ahhaahah... nak amik toys utk anak dara....

destinasi ke tiga ... surenyer ke REMBAU... tok wan dah rindu ngn cucu kesayangan dier tu... ehhehehe... mommy ngn daddy lak leh merendek tepi pantai PD... ahhahaha....

okla... nak chow dulu... ada mtg lak... huhuhuhu....

12 comments:

strawberi said...

how much kena byr naik belon panas tuh..cm best je...tp ruginya tak pat gi..terpaksa pi pahang..huhu

iem said...

pukul berap start nii..ada org kata petang baru bermula betul ke??

Me_Lina said...

hhuhuhuh tang kena byr tu x sure berapa... jgn ler mahal sgt... melepas sudaaah...

kalu tgk kt schedule dier... kol 7.30am belon tu dh naik.. dlm sejam dua... pastu ptg lak... x sure la baper lama...

strawberi said...

baru pasan kat web yg lina kasik

adult-rm10
children-rm5

time bleh naik

9 pagi-11 pagi
rehat
petang kul 6 pm - 9 mlm

tp aku tetap tak dpt pegi..uwaaaa

Me_Lina said...

uwaa... kira murah ney... ingatkan dlm ratus2... hahahaha... leh naik bnyk kali kalu berduit... hehehhe...

last year x dpt g... alya baru 2months... this year harap2 xde pepe yg menghalang... walaupun MIL dok tanya nak sampai rembau kol baper... ehhehehe...

strawberi said...

jeles..jelesssss

Me_Lina said...

g la arini or esok kalu sempat... ahad ptg pun still ada lg tu... kot la sempat... heheheh...

Aida Zulia said...

ala...igt mmg nk g hot air ballon tu...tp kna pilih la plk nk g balloon @ motherhood expo.so slps pk2, better pegi motherhood expo kot.hehe..xsbr nk g motherhood expo.thn dpan la nk g hot air balloon tu.huhu..

temp. housewife said...

kat Hamilton, NZ ni pun tiap2 thn ada hot air balloon tu. tapi nak naik lg mahal. mcm ni thn depan boleh naik belon kat msia la. lg murah. hehe

Me_Lina said...

aida: kak ena nak elak pening... terus g dua2... abes melawat dua2... terus balik rembau... tok wan alya dah rindu cucu dier...

temp.housewife: ha tula... tgu balik malaysia dlu... heheheh

Suliana said...

haa..kita pun nak gi motherhood expo tu!! harap2 ayah aqil mood okey..yg tak bestnye, dia tak berapa suka jln2 yg meletihkan badan ni..huhu..napelah laki gue perangai mcm ni..tensi..

Me_Lina said...

ha jom2... kalu x larat nak jalan2... soh dier duduk kt foodcourt tu... jaga anak.. heheheh...

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails