Tuesday, September 28, 2010

Giler ngn Gappy Pyjamas...


Mr.Beng dah sound... cukup ler... ckup...


iyer... anak dara i dh ada 10 pasang...
first 4 tu... baru dpt... order before puasa aritu...

i suka pakaikan alya... sbb x panas... bila tgk2... bnyk lak color purple n pink...
satu jer terbabas biru...





so nak elak pink, purple punya pasal...
mr.beng... i tersengaja order lg satu.. HIJAU


Jangan marah yer... ehhehehehe...
hijau yg ada pink jugak..



oooo yer...

i dh kena belikan alya basikal...

sbb sehari dua ni... dh dgr dier sebut Maaaaa.nmmmmmy....

kena la beli jawabnyer...
chaiyok sayang.... walaupun sayang pandai sebut hujung perkataan jer... mommy dah bersyukur sgt....


dah servey dah aritu... tgl nak belikan jer... tp kaki still x sampai lg... hehehhee

mana la pulak member card toyRus den ney... adeh!


ok2... cukup... keje opis baru siap...
so nak bersiap mau ready ke clinic..
tata

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

banyaknye koleksi alya..masuk 11 pasang dhla ek..mmg suka tgk corak2 gap pyjamas ni tp tk pernah belikan utk Zara lagi..ingat kain die mcm panas sket..=p

NURUL said...

i baru buat entri pasal pyjamas ni last week. i pun tgh giler kumpul pyjamas utk raina. comel kan awak?

BIONIC WOMEN said...

saya memang suka tngk tapi kan ingatkan kain dia panas seba dhiya ni xleh pans, stail badan cepat berpeluh..xtau lagi kain dia camner..bukan tebal ker???

mummy_ayu said...

ayu pun suka pakaikan baju tido nie..emmm dah ada dalam 4 ke 5 pasang..

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails