Sunday, March 20, 2011

Putrajaya 3rd Hot Air Balloon


entry bergmbr yer...
xleh nk story morry lama2... ada mtg sat lg..

we all sampai lmbt... dlm kol 10++
sah2 x dpt tgk belon2 lain... last year dpt tgk semua belon... kecewa btol....



cuaca agak panas.... so inilah masanya anak dara nak bergaya... ehehheheheh




 we all tepaksa parking jauh... sbb dah ramai org... parkig keta yg dekat2 semua dh penuh...
tp berbaloi2 parking jauh.... ehehheh sbb dpt tgk boat... kuda... mcm2 la....





 

anak dara dh excited dah time ni... sbb nmpk belon besor....





 time dtg tu... ini jer belon yg naik... lain2 semua belon ekcik berharga RM5.... heehhehe




 

 terloncat2 nak kejar... mana la boleh sayang oiii




 mcm biasa... gmbr wajib....




 benda wajib kena beli.....
tu pun dia dh dok tanya bubble gun tu... RM15...
xde maknanyer... mahal giler... i can get RM7 kt kedai RM2... hehehehehehhe...





 lepak kejap kt booth ni....
sambil layan anak dara main cube... mcm kt umah xde jer..... hehehhe padahal nak tumpang kipas...
sbb kepanasan dan keletihan...



























alya dpt gang baru kt sini...
gang gaduh berebut cube.... hhuhuhuhuhuh.....








 rasa2nyer la kan... lepas kejadian ni...
apa yg berlaku????
hehehehhehe






 kakak bulu mata lentik tgh nk layan alya...
kalah ooo bulu mata alya.... ehehheheh





 otw nak balik ke keta.... still ada mood nak bergambar...




 lately ni alya suka berlari...
pantang nmpk tanah... nak berlari jer.....






 see... xleh duduk diam....




 sibuk pujuk daddy nak naik boat....
ahahahhahaha lain tahun la sayang yer.....






still xmo balik... nak jugak naik boat.... huhuhuhuhuh





berjaya jugak letakkan dier dlm stroller.... terus jer jalan laju2 ke keta...



 antara gmbr2 akhir sblom masuk ke keta n bergerak ke alamanda......











hehehehheheheh....




5 comments:

amiey lee said...

hahahah layan kan aja la ye...nak pegi tapi hubby keje..rosak program hujung minggu kta..huaaaa

::Mamalyna:: said...

comey.....!!!!

Suliana said...

cutenya spek pink tu!! tak pernah pegi hot balloon ni.. ada gak ajak2 suami, tapi bo layan :-p

maszmadi said...

masz pi gak ari sabtu tu, tapi pukul 1 ptg sampai, belon x der lor.. huhu pehtu ujan laks.. kecewa coz x dapat bergambar.....

ieda said...

cutenyaaaaaaaaa alya !!

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails