Wednesday, October 26, 2011

Alya at pool....

hari menepek gmbr.... kalu x kang... ntah bila nak buat...
arini x busy sgt... cuma ada few docs nak kena check... next week dah busy balik sbb ada project audit...
i kena maintain performance project i.... kebanyakkan project lain semakin nak closing semakin down performance dia... utk project i... Alhamdulillah... masih pegang A...... bukan senang nak dpt A....
itupun kena tahan perlian mulut2 bos BESAR kt HQ.... sabor jela....

ok kemudian citer.... ni nak tepek gmbr jer....

ni kejadian 2 mgu lepas... ehheheh bru nak upload... biasalah i dah x berkecimpung serius dlm dunia blog dah.... so ada masa bru dpt update... itupun utk bekalan ari tua... hahahahah poyos...













this week plan nak bawak alya ke critterland... lama x tgk dia happy... InsyaAllah....
outdoor activiti mmg x sesuai dh skrg ni.... sbb musim ujan... so kita main indoor activity jela....


1 comment:

mamalieyna said...

waaah happy la alya tu,,,ingt plan weekend nak bwk anak main air jgk, tp asek la selesema je..trus terbantut..hu~

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails