Thursday, June 10, 2010

KID'S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET



mommy nak join contest yang dianjurkan oleh FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET

so gmbr yg dipertaruhkan:




- Saya ialah.... Follower http://funz-universe.blogspot.com
- Nama yang digunakan untuk follow: me_lina
- Nama penuh: Alina Abu Bakar
- Nama anak dan umur: Alya Zahra Mohd Zarin (17 Months)
- Email: delynna@gmail.com
- Penerangan gambar (lebih kurang 30 perkataan)

gmbr ney diambil last month.. time ney alya baru bangun tidur... terus nak main... so dier gigih panjat katil and bermain ngn semua soft toys yg ada atas katil tu... main bola... teddy bear dan macam2 lagi la... the best part is... dier treat semua toys dier mcm kawan2 dier... bercakap dlm bahasa dier... so dpt la mommy buat keje rumah sementara dier asyik ngn "kawan-kawan" dier tu....


THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net"

4 comments:

mamalieyna said...

good luck alya! contest yg me_lina anjurkan pun cam best...nnti2 kita godek2 pic..hehe..

Me_Lina said...

hehehehhe thx auntie... meh2 jom join... ehhehehe

Kedai Rals said...

Wah... banyak betul soft toy alya. auntie nak pinjam, boleh?
Saya dah masukkan link entry ini di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Nantikan keputusannya ye :-)

Me_Lina said...

heheheh harap2 ada la rezeki alya... eehhe

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails