Thursday, August 5, 2010

ready nak pindah lagi...


5 years +++ keje kt sini... ney kali ke-3 nak pindah...

dah kali ketiga jugak le muka i ngn few others yg poyos sgt bersungguh2nyer nak pack brg...


kalu x kerana nak pindah... x berkemas la meja i ney...
penuh ngn project documents..
penuh ngn file... kertas... ntah apa lg...

so skrg semua dh masuk dlm kotak...  tgl tgu angkat atas jer...
ooo yer... bukan pindah mana pun... pindah floor atas jer..
stilll bnyk duit diperlukan utk pindah.. membazir btol..
lg baik buat byr gaji we all...  apola..



harap2 tpt baru ney xde hantu.. feng shue pun harap2 baik ler....  ehhehehe

adeh pasni jgn harap aku nak kuarkan brg2 tu balik... kang kena pindah lagi... mampus nak kemas lg...




smlm... bak kata kak arnei... dah dgr.... antara nk percaya or tak jela...
kalu dpt... Alhamdulillah... meloncat jugak la... loncat katak...
harap2 top mgmt baru ney...  x ckp serupa bikin la...
harap2 apa yg depa plan ney... menjadi dgn izin Allah...

cuma tula... bila dh ada org baru.. yg sudi nak membantu... still ada lg la jugak..
langngoi2 yg berhati BUSUK... especially membusukkan subsidiary sendri..
x reti2 nak jaga nama baik company sndri... 
pada aku... org2 mcmni.. BANGANG... bodoh...
kenapa la aku kenal ngn org2 mcmney.. adeh...
patutla aku tak pernah2 ada hati nak suka ngn org2 ney...

lately ney... mmg bnyk dugaan yg we all tempuh... semoga hati ini tabah menghadapi...
Allah tak bg yg ini... InsyaAllah Allah bg yg itu...
AMIN


utk hujung tahun punya plan... mari la kita sama2 upgradekan diri yer... AMIN...



btw daddy... esok kena amik brg2 ney yer... xkan i nak angkut naik train lak... huhuhhuh


1 comment:

[-suziey-] said...

adeiii lemah btl bab pindah2 ni...letih ngemas brg

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails