Thursday, October 28, 2010

PHD


untung giler kalu kerja ngn company yg ramai btol ada PHD ni...


hmmm.. kena sabar sbb sabar tu separuh dr iman....
- AMIN -


actually nak menulis lebih... tp hati masih panas....
kena cool down dlu

kalulah dlu daddy further study terus ke PHD... sure mommy tau mcmner nak handle kan...

xyah sambung pun... daddy dh mcm org pegang 10 PHD... u still my no one PHD holder...
hmmm apa melarut ni.... muahahhahaha....


hati marah2 tp tersengih2 jugak... teringat keletah anak dara pagi td....
ari jumaat kan... ari pakai baju kurung... punyala cute ari ni...
dah siapkan mandi semua... nak breakfast....
tp alya still mintak sesuatu.... puas la nak faham apa dier mtk...
asyik angkat kain je memanjang.... ingatkan dier nak berak ke apa... sakit perut ke apa...

maaa... maaaa.... maaaaa..... nak nder... nak nder... nak nder...
sampai terjerit2... rupanyer.... daddy lupa nak pakaikan spender... miahahahaha
pandai malu anak dara aku skrg ni... ahahahahha....

smlm dier tunjuk barbie member school dier punya
erk nak barbie ke sayang... daddy takut la ngn menatang tu... mcmner nak belikan????

okla... chow!

ada keje nak kena siapkan!

2 comments:

::Mamalyna:: said...

Lina, uwaaaaa... lyna pun ai pakaikan baju kurung tp ai lupa pakaikan die spender... aiyooookkkk!

PHD tue merata2 ada... ada yang phd diam2 kutuk kita kat belakang, dan ada yang terang phd kat kita... nak wat camne, redha ajelah...tp kadang2 meletup jugak, ehhehe

Me_Lina said...

ha tula izan.... stress tau kalu jumpa org mcmni... sajer je nak soh kita develop perangai jahat... angin jer..

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails