Saturday, December 25, 2010

I also busy with alya's 2nd birthday bash party..


sekejap je anak dara i dh nak 2 tahun....
last year x sempat buat... this year insyaAllah nak buat...
buat kt school dier... lebih bermakna sbb boleh celebrate dgn kawan2 dier...
i maybe x dpt join... but daddy and makcu paksa rela nak uruskan.... i still dlm mood nak pujuk boss bg cuti half day... ehehheheheh boleh ek abu ya......

date pun x tetap lg... sbb i busy sampai 26 Jan... lepas tu la kot... sedang2 elok dgn me dah dpt 1st gaji... n daddy with his HABUAN from company....

so... xde theme yg special... cuma i might gabungkan Barney, dibo, pocoyo, pooh...
semua cartoon yg dier tgk pagi2 hari...
plan nak order cupcakes jer... secret recipe cake, KFC, balloons and goodies bag...
cukup utk alya... xyah lebih3.... membazir daddy ckp...

baju pun... i dh nmpk kt sogo... nanti boleh beli... accessories semua dh ada dlm checklist i...
seminggu dua ni.... dok cr plastic bag yg ikut theme... tp x jumpa yg murah la...
ada x sesapa tahu mana nak cr ek...??

i dh survey design utk cake n cupcake... harap2 org yg akan buat ni... boleh la buat ek... hehehe

so ini semua gmbr dr internet... i google jer...














bnyk lg yg x siap ni.... later i tunjuk la ek... heheheheh

1 comment:

Suliana said...

kejap je dah 2thun kan. meriah nye bday alya tahun ni. susah nye nak buat kek tu.. hehe. syg nak mkn kartun comel2 tu..

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails