Tuesday, May 31, 2011

brother Joe Pantai Mersing


Kalu u all dtg mersing.... meh singgah restoren ni... food dia mmg sedap.... lokasi senang nak cr dekat tepi pantai mersing... ahhahahaha... dekat jugak dengan deretan kedai jual keropok... so senang... lepas makan terus shopping beli keropok bawak balik rumah..... lepas ni kalu dtg mersing lg... nk try restoren sebelah dia lak... d'semak... ahahhaha nama begitu komersial....


dah cerita kan semaalam kenapa i dtg mersing.... sbb ada emergency..... sib baik hati terubat bila mr.beng spend makan seafood... mengadap laut gitu... walaupun i dh penat+ngantuk tahap super cipan....  hhehehehehhe..... sambil sibuk2 cr org... i pun sibuk2 tgk pakej ke tioman kt jeti tioman tu.... for somebody yg ada relative kt tioman... i x kisah sgt nak tgk pakej semua ni... call je pak busu i.... soh dia rekemenkan chalet/hotel kt kg salang tu... xyah susah2 nak pk... cuma tula..... bila masa lak den nak ke tioman.... tpt bru ni... cuti x berapa meriah la... i x suka btol.....


so layan jela gmbr ek... i masuk awal arini... kununnya nak siapkan kerja... hehehehe



time we all sampai... bru lepas ujan... duduk 5 minit jer... pastu org dh ramai...




 hiasan atas meja... daun lalang...





 udang goreng tepung - recommended.... mmg sedap giler....




kerang bakar... pun sedap sbb bakar dengan rempah.... tp agak payah nak buka sbb x berapa masak....




 laichikang panas utk i.... pun sedap....





siakap 3 rasa...... mmg tip top




tomyam campur... ni mr.beng bg 10/10....



hahahahha ni semua sbb we all lapar agaknya... makanan ni... dengan pelbagai jenis air and nasi... mr.beng byr RM70 jer... hahhahahaha terkejut pakcik tu sbb murah..... 


lain kali boleh dtg lg..... we all bg 9/10.... ehehheheh




5 comments:

Suliana said...

wah.. bestnya.. lusa kitorg nak gi tioman dah.. awat tak ckp ada sedara.. klu tak blh kawtim.. hehe

Me_Lina said...

hahahhaha sedara jauh jer... bukan senang pun nak contact... hati2 kt sana.... bila la we all nak g lagi... ehehehhe

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Hayati Hamzah said...

trus tingin makan laicikang.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

warrrghhh rugi tak dapat juper alya cute daa sampai mersing ropernyerrr...

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails