Monday, May 23, 2011

Kota Keriangan - Part 2


Marathon dr Kota Keriangan lagi...
ingatkan kena g meeting... skali bos masuk opis la... Alhamdulillah.... lega den....
boleh la menyambung buat entry... kuikuikui....


kerja boleh buat kemudian... mood bercuti x abis lg... daddy pun ckp x puas... huhuhuuh


sambung entry td yer...
lepas alya bangun tdo.... we all pun bergerak turun ke theme park balik... sbb x puas lg main kt outdoor tu..... alya pun asyik dok tanya bila nak main lg...... nak main iya-iya yooo!







 kena pegang tangan ni... kalu x... dah berlari x terkejar.....





alya dah sibuk ajak naik gondola... asyik pandang atas jer..... malangnya xleh layan sbb x beli lg tiket indoor... hehheheheheh mahal kalu nak naik satu2.... rugi2....







naik elephant ride lagi.... hehehehehhehe





ngan daddy pulak....





 cubaan nak naik paris wheel.... daddy xmo naik... sbb gayat.... tp kena naik gak... heheheheh






 penat tgu turn ek sayang... sambil tgu sambil tgk org terjerit2 naik space shot tu.... ehehhehehe...






 antara aksi2 anak dara naik kiddie ride.... riang gembira.... hehheheheheh













 ni aksi time nak tgu naik boat... round2 kt dinasor land....















 antara gmbr kt dinasor land.....




akhirnya dlm kol 7 we all balik ke hotel... nak diner....
makan kt KRR jer... tpt lain penuh la... plus x sesuai utk muslim....


anak dara pun makan dengan penuh perasaan... taste tinggi ni....
siang makan kt merry brown... sikit je dia makan... bila bwk ke KRR... leh lak makan nasi semangkuk.... lapar, kepenatan rasanya... heheheheheh


hehehhehe selesai hari pertama...


entry seterusnya..... 2nd day...


tata....

3 comments:

Sitisifir10 said...

Bestnya dapat enjoy2 dgn anak...xtvt mcm ni sbnrnya satu keperluan dalam keluarga...tahniah kerana mampu :)

Suliana said...

yg alya naik tu bukan mcm roller coaster kan? takut sekali naik kena yg pusing mcm nak terpelanting dari seat dia.. hehe

Me_Lina said...

siti: thx siti

su: eh bukan mcm roller coaster pun... ni mmg utk budak2 jer... heheheh

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails