Wednesday, October 31, 2012

Alya new hair

Makin lama makin pendek lak rambut anak dara ni.. Huhuhuh bukan senang nak potong rambut dia yang tebal n lurus ni... dahlah cepat panjang.. rambut depan tu kena trim sebulan sekali... makcu sorang je yang boleh pujuk dia utk trim rambut biasanya.... dhx rela nak ptg sndri/org lain ptgkan... mau menangis tgk rambut anak kemudian... huuhuhuh better let someone pro yang buat... hihihihh

  

2 comments:

JaSSNaNi said...

kalau nani potong rambut haikal pun camni.. just oter kat depan and belakang.. walaupun dia boy, tapi rambut cam gurl.. sbb maknye tak pandai potong rambut.. just adjust2 sikit2.. sbb tak nak rambut masuk dlm mata.. haikal rambut curly2 sikit.. so yg belakang tu merekot2 naik atas.. ehehehe

Me_Lina said...

hmmm tula.. payah btol nak ptg rambut mereka... tak makan dipujuk.... huhuh

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails