Monday, October 29, 2012

Selepas 4 bulan...

assalammualaikum semua....

4 bulan selepas last update... harini baru mood nak berblog kembali semua... selama setahun setengah juga la mood ni merundum.. rasanya sejak pregnant-kan aisy, mood terus xde plus time tu kerja tengah heavy giler... serius xde masa nak update... sampai la aisy dh 8 bulan skrg... bru la nak ngemas sikit blog ni... tp selama setahun setengah ni, walau x menulis.. i still jd silent reader kt blog2 yg i follow... still mengikuti pekembangan semua org kot.. hhihihih

gambar kebanyakkan ada dlm ipong ngn ipet i... mmg la x dan nak transfer bagai skrg ni... kalu ada entry bergmbr... mmg i update straight terus dr ipong.... 

lepasni isnyaAllah i akan berblog balik rasanya... hihihihih project/kerja skrg pun x heavy mana dah... tinggal nak abiskan documentation yg melambak x abis2 tu... lepasni x sure nasib kena ke pjt mana lg... better berblog sebelum diri busy balik,..

i x pernah kan introduce anak dara yang kedua kan? Aisy Izz Zara Mohd Zarin... lahir pada 26 February 2012. later akan ada bnyk cerita pasal anak dara masyam manis i ni... kakak pula... Alya Zahra Mohd Zarin dah besar panjang dah... dah nak 4 tahun dah skrg ni... last entry alya still nmpk mcm baby kan.. hihihihih skrg pun dia still baby besar kami sekeluaga... hihihih

okla sampai sini dlu entry i... kena kumpul idea nak letak entry... silap menulis kang org meluat pula nak baca... hihihihih

latest header utk blog ni... xsempat nak edit bagai... rasa ada x org nak tlg editkan header utk i? hihihihih

1 comment:

Imaan09 said...

yeah.. sgt lama sis x timbul..

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails