Tuesday, May 11, 2010

1st Season - CUTE BABY IN B.L.U.E

 1st contest for this week
 
1st Season - CUTE BABY IN B.L.U.E

Contest dianjurkan oleh szsh.blogspot & momguess.blogspot

1st season contest ini bermula 22 April 2010 hingga 15 May 2010 @ 2.00pm

nak tau details... sila klik SINI yer...

 *********************************************************************

gmbr yg mommy pertaruhkan utk contest kali ney ialah:


Nama: Alya Zahra Mohd Zarin
Umur: 16Months
DOB: 11 January 2009


biru kan auntie??? sampai boat kt belakang tu pun biru tau... langit pun ala2 biru jugak...

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT "

9 comments:

mamalieyna said...

alahai comeinya alya! good luck cayang! ^_^

Me_Lina said...

hehheheh thanks mamalieyna... baby u join tak contest ney?

mama zharfan said...

salam ziarah...singgah tgk pic ; good luck!

Me_Lina said...

hehehehhehe thx,... good luck to your baby too...

lily azliyana @ mama zara said...

Zara pon ade t-shirt ni..tp takde pic best so tak antar gmbar die pakai baju ni utk contest baby in blue tuh..hehe..nway, gud luck alya!!

Me_Lina said...

hahahah rasanyer ney la satu2 nyer baju alya color biru... kebanyakkannyer putih ngn pink... heheheh thx mama...

[-suziey-] said...

salam ziarah..dh check n lulus..good luck n thanks for joining ok:)

Me_Lina said...

thanks suziey... ehehehe

Bambu Runcing said...

Share this Biaya operasi keloid Nano Obat benjolan di belakang lutut circle Obat bentol bentol dan gatal pada alat kelamin know Obat kencing darah true Obat kista after Obat bisul di pantat again Obat penebalan dinding rahim down Obat impetigo up Obat luka lecet pada alat kelamin right Obat panu Thank you so much...

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails