Monday, May 24, 2010

berterabur la sayang oi....


tgk apa anak dara i buat.... abes berterabur getah rambut dier kerjakan... nak ikat rambut punya la susah...

siap amik mangkuk main masak2 ngn getah2 ney...

nak marah... buat sakit jiwa jer... bukan dier faham...



********************



hmmm sehari dua ney... diet i bersepai balik...

smlm makan kfc ngn daddy... daddy xmo makan nasi sbb xde selera... dr siang smlm dok ckp keracunan

karipap ikea... huhuhuh i tgk ok jer dier smlm.. ntah mana yg sakit ntah...



dinner plate utk kami bertiga... x abes jugak... i makan satu... daddy makan satu... alya lak xmo makan...

dok bantai mash potato ngn bun...


cheesy wedges wajib k.... febret anak beranak... padahal boleh je buat sndri... malas jer lebih...


******************************************



pagi td lak... dok bantai nasi lemak... so start esok... i nak puasa... puasa ganti... InsyaAllah..




nasi lemak ney best... kukus... ngn sambal kerang RM3.50... mahal kan... tp xpe... janji sedap...

5 comments:

::Mamalyna:: said...

WAHHHH....cheezy wedges yang memang feveret i...

lapo..lapo!

Me_Lina said...

tula... sedap kan.. hehehhe

Suliana said...

cantik kak ena amik gbr, pakai hp ke kamera slr tu??

Me_Lina said...

hhuhuhuh gigih angkut dslr hubby smlm... g mines... heheheheh stakat nak pakai hpone cap E kak ena tu.. alahai gmbr... hehehe

Muhammad Mughni said...

Shared this Biaya operasi varikokel beside Obat benjolan di sekitar bulu kemaluan Nano Obat benjolan di belakang lutut know Obat kencing darah true Obat lipoma again Obat penebalan dinding rahim down Obat impetigo up Obat luka lecet pada alat kelamin soul Obat kulit gatal bernanah dan bengkak foul Obat bisul di wajah Thank you so much...

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails