Sunday, May 23, 2010

Jalan2 ke Ikea

lamanyer tak berjalan2 ke Ikea ngn daddy n alya... rasanyer dh 2 bulan... last week mommy ada ke ikea ngn gugurlz... lunch kt Manhattan Fish Market tu.... hajat arini ingat nak menyinggah... tp boleh lupa... hehehhehe

i x shopping apa pun... just beli jug, frame, ada dua tiga benda lagi... daddy lak dok cr jam dinding ngn servey tropast utk alya... kira punya kira... body n storage... jejak rm300... so maybe next month nak beli... hehhehe bukan sekarang... mommy pun sibuk dok servey shelf lagi... nak tmbh mana yg ada skrg... 
berangan nak hias rumah... hehehhe


tgh sibuk tgk catalog.... anak daddy btol.. masuk2 cr catalog..


mcm biasa.... anak dara den yg mcm belangkas ney... super active... xmo guna stroller lgsg... naik turun segala jenis sofa....


daddy berkenan ngn kerusi ney... tp rumah x besar la sayang nak beli... buat menyemak jer... langgar dek daddy jer...



table ngn chair pink... nanti besar sikit... ingat nak belikan dier la..


chair utk photoshot... cute kan... later ek sayang... not now...



nak beli ke tak ek... bukan reti dok diam pun... lagi senang bersila kalu nak bg dier makan...



mcm2 benda yg menarik perhatian... dier sure nak cuba... chaiyo la alya...



lawa kan deco bilik ney... sesuai utk anak dara... siap ada lampu lagi... alya siap baring2 try bed... ehehehe



first time makan karipap ikea yg glamer tu... tgk anak dara pun suka... abes sebijik... walaupun pedas... tp still layan... daddy terus tapau lagi 6 ketul bila tgk anak dara dier pun antu karipap... mmg anak en zarin... antu karipap... antu donat.. antu mee...

abes duit kt ikea... sambung ke ikano... ehehehhe mau tunjuk daddy crocs alya... ingatkan dh boleh beli... tp daddy ckp tgu dlu... nak raya nanti bru beli... x abes punya la... woookey bos!

terus masuk brands outlet... mau cari gown alya... x berkenan lak.. so mau tgk next week kt kluang lak...

yip yip hoooray... mau balik kluang...

2 comments:

Sitisifir10 said...

Mmm...boleh gila kalau masuk Ikea ni...nasiblah di sini takde

Me_Lina said...

kita pun jarang g ikea ney... kalu ada sales jer baru dtg... ney pun sbb hubby nak beli jam... kalu x... x jejak jugak... hehehehe

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails