Wednesday, November 10, 2010

saya yang suka menulis....


uish punya laaa lama nak dpt line tenet balik... dok setting2 firewall opis sblh ni... asyik fail jer...
susah2 guna je broadband.... x pasal kena reload RM20 utk pakai broadband opis ni....

smlm boss brief project baru... IIM new website... guna liferay.... 
aaaargg x pernah serik ke nak guna platform ni... sbbkan guna plafrorm ni ler... bnyk member2 gomen i dok perli company i skrg... adeh.... 

so skrg my life busy balik... kena siapkan semua document... PMP, kickoff slide... segala mak bapak report, template, timeline, plan itu... plan ini.... gosssh i will miss semua ni nanti...

Eraman pun dh nak kickoff phase 2... if i stay lama kt sini... sure ada peluang i handle project ni lg...
jumpa lg la Mr. LAMpong tu... heheheheh


ooo berbalik ke tajuk entry i.... sajer nak tunjuk gmbr anak dara i...
hobi baru anak dara i.... suka menconteng.... suka melukis la...

pantang nmpk pen/pencil and paper... ada je benda yg dier nak conteng... paling kagum... dier dh boleh pegang pen dgn betul... daddy dlu pun belum tentu boleh buat kot... ehhehehe...




...iyer... saya yg suka menulis itu...




tak kira la mana saya menulis... asalkan ada pen/pencil... semua tmpt pun boleh...
tgk tu... tikar mommy i pun boleh... daddy x marah pun...




bersungguh2 tau bila saya menulis...
pantang bila saya jumpa recipe2 mommy saya... saya akan cuba menukarnyer... 




 ada saya kisah.... tak kisah sudah!




happy tau bila dpt pegang pen n paper....!


okla... mommy nak sambung kerja... tata semua...




4 comments:

strawberi said...

samala si rayyan..setiap hari wajib menulis a.k.a menconteng..layankan saje la

amiey lee said...

hee samala sarah

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti conteng dinding pulak mcm nuha..huhuhuhu

Me_Lina said...

asma: mmg kena layan.. kalu x... mau sekampung mulut dier mtk macam2..

amiey: ha tula... boleh gang ngn alya... conteng tepi pool

eliss: huhuhuhuh dah buat jugak... mmg sakit jantung kejap...

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails