Thursday, January 14, 2010

Happy 10th Anniversary Sayang... 15012000 - 15012010


  Tercipta Untuk Mu
Zarin Ft Alina :)

menatap indahnya senyuman diwajahmu
membuat ku terdiam dan terpaku
mengerti akan hadirnya cinta terindah
saat kau peluk mesra tubuhku

banyak kata
yang tak mampu kuungkapkan
kepada dirimu

reff:
aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
disetiap langkah
yang meyakiniku
kau tercipta untukku
sepanjang hidupku

aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
disetiap langkah
yang meyakiniku
kau tercipta untukku
meski waktu akan mampu
memanggil seluruh ragaku
ku ingin kau tau
kuslalu milikmu
yang mencintaimu
sepanjang hidupku

Happy Anniversary Sayang... dah 10 tahun kita kenal kan... berkawan, berkasih, melayari bahtera dan skrg ada baby yg comelicious... Alhamdulillah... Semoga keharmonian rumahtangga kita ini akan terus dikekalkan, hingga ke hujung nafas kita...
semoga daddy sentiasa ada di sisi mommy bila mommy memerlukannyer... semoga daddy sentisa berdiri di tempat yg mommy boleh capai utk meminta pertolongan... semoga daddy ada di situ dlm pandangan mommy... semoga daddy jd suami yg baik to mommy, daddy yg baik to alya, anak yg baik to mak ayah... hamba yg sentiasa tunduk dan taat...

 

p/s we love u... from alya and mommy...


5 comments:

Watie Zakaria said...

sweet nyer... sedih plak rasanya.. congrats dear.. for the 10th loving time

Me_Lina said...

huhuhuhuh yola.... january bnyk date nak kena ingat... thx kak

Suliana said...

sweet.. congrat's kak ena..dah sedekad bercinta, jaga family baik2..

Mama Qiestina said...

suwitttttttttttttttttnye.

moga kekal ke syorga bersama.
aminnnn.

Me_Lina said...

mekaseh auntie2 semua... heheh

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails