Thursday, January 13, 2011

bila diri dilantik menjadi ajk 5S


heehheheheh jd secretary... boleh??? mcm xde org lain lak....


orang gomen sure tau kan... apa tu 5S....
uwaaa kena paksa rela tau.... tp bila pk2... jd secretary ni... bagus gak... just amik notes jer...
dr jd ajk sudut, ajk ruang legar, ajk surau, patry... mcm2 lg la... ahahhahahaha... x kose...


ni la dunia i skrg... walaupun bukan org gomen.... i dh mcm org gomen... uwaaaaa diaorg td dok komen... i slow mcm siput... bila bab2 deco/party/event semua......
hmm nak buat mcmner.... i xmo dh terjebak dlm hal2 ni dah... kalu diaorg tau sapa i dlu... mampuih... x pasal kang jd ajak dinding.... uwaaaaaaaaaaa......


kelakar bila ada adik2 yg kena jd ajk liff, jam, tandas.... nak pecah perut rasanyer... tp bg org gomen... benda ni serius... sbb berkaitan dengan certificate ke apa ntah.... bos i ckp... utk floor bwh jer... abis near 2k nak support beli brg2 nak deco2 ni... ni nak buat floor atas lak.... hmmmm layan jela....


so.. td i jugak yg kena sound sbb workstation i mcm tongkang pecah... diaorg nak i tagging semua brg... kemas... susun cantik2.... huhuhuhuh parah ni.... sbb i ada sistem sndri bila mengemas barg.., so nama i naik utk join team gomen... g buat lawatan utk ke floor atas... nak tgk meja terbaik tahun lepas.... adeh... sure kawan2 i kt luar gelak kan... uwaaaaa sukahati jer.... sbb meja bersepah... kena join lawatan lak.... nak kemas meja style org gomen... drawer pun diaorg sampul cantik2... cubicle tampal ngn mcm2 gmbr... stationary kena tag... huhuhuhuhuh sabor jela...


so 19hb ni... we all nak buat gotong royong... 20hb Thaipusam.... 21hb lak birthday mr.beng.., sob sob x dpt cuti... kena g mtg kt LHDN ada la... uwaaaa....


xpe2... simpan cuti... nanti boleh cuti2 malaysia.... harap2 termakbul... AMIN...

1 comment:

Cik Jue said...

dah lama buat 5S...tension tau

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails