Tuesday, January 11, 2011

lagi gmbr alya pre-sambutan birthday....


esok ari busy i... 2 meeting... pagi dan petang...
so better i publish dlu gmbr2 yg ada sblom gmbr2 ni jd basi....


ni pun... baru tunjuk daddee sms from my BIL... hahhahaha gelak besar laki i....
plan nak balik rembau 29hb tu x confirm lg... i ingat nak call tok ngah alya dlu... kot la dier boleh balik....
boleh la ptg cake ramai2.... sambut je terus 2 bulan skali... sonang.... hehehehehe


ni kalu x kerana budak2 i x email lg doc... xde makna i nak beronline malam2... sbb siang mmg i dah super penat.... i mmg abiskan masa 7-8jam seharian kt opis buat keje... sbb xmo balik malam... another 2 jam utk makan, solat, g toilet.... huuhuhuh mmg social life i ilang mcmtu jer....


okla... layan gmbr2 ek... bnyk sebenarnyer... tp i malas nak edit... lappy baru lak... xleh nak install mcm2... sbb company skrg selalu buat audit.... hhuhuhuh sabar jela...


 ~ mulut penuh dgn coklat daim ~



 ~ setiap kali dtg Mines... alya akan menjenguk pet dier.... duduk mengadap pet yg ada kt kedai tu dlm 10 minit... ~



~ sempat menjenguk... ~



 ~ pantang nmpk sachet gula.... huhuhuhu ~







 ~ siapa yg lg excited ni... huhuhuh ~



~ @ center stage Mines ~







kami bertiga.... tp alya dh bad mood nak tdo... huhhuhu



ooo yer.... td dpt call.... one of client company lama i call... offer job....
i ckp i dah blah dr company lama... but diaorg still pujuk fikirkan dulu offer ni....
hmmmmm... ada 5 hari utk i fikir sblom i jumpa bos department tu..... pepe pun... i percaya Allah sentiasa ada bila i perlukan petunjuk dan pedoman... AMIN...


btw alya... mommee love you 365!!! 
XoXo


4 comments:

mamalieyna said...

Happy besday alya! kiut je dia tau!

ooh tak jauh beza kan, my arif this march, 2 years too..! ^_^

Nad @ MamaZakwan said...

hepi besday alya! :) comeynye alya ni, dh beso ye anak mama n papa ^_^

Me_Lina said...

mamalieyna: thanks... heheheh diaorg ni mmg sebaya pun...

nad: thanks nad... 2 tahun dah... kejap jer....

Cik Jue said...

happy bezday alya....comel je si alya

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails