Sunday, January 16, 2011

last weekend punya aktiviti

ari sabtu ngn ari ahad... we all x kemana2 pun sbb i struggle nak siapkan timbunan report...
just sempat pergi econsave utk topup brg dapur n masak utk family dua hari berturut...
hari sabtu sempat bawak alya ke swimming pool...

lagi dua tiga kali session... anak i ni dh boleh berenang sendri rasanyer...
skrg ni pun dh pandai float sndri... ehhehehehe good job sayang...
before 3 dh boleh swimming sndri ek... mommy lak before 30 pun kena pandai swimming jugak la... muahahahah....

jom layan yer... i upload gmbr sambil buat keje yg x sudah2 ni...
tata...


 ~ sessi menyejukkan kaki dahulu ~
time turun ni.. lgsg xde org kt pool budak2 tu... syok abis konker 1 pool



 ~ no more floater for me! ~



 ~ cubaan nak lepaskan tangan... sibuk nak gerak sndri ~



 ~ tgh bergigil kesejukan... hari nak hujan dh time ni.... ~



 ~ ucu bawak jalan2 satu pool dlu... kasi kenal pool... ehheheheh ~




 ~ bergerak sndri tanpa dipegang... float yaya float... ~



 ~ sib baik ucu sempat pegang... nak terbalik ke belakang... hehehhehe ~



 ~ boleh float sndri... cuma x berani nak berenang kuak dada lagi.... heheheh ~



 ~ ucu tengah pujuk utk kuar dr pool... ari nak ujan sgt dah ni.... ~



 ~ langit dh gelap giler time ni... ~




 ~ buat muka gatai sbb nampak sesuatu....~



~ hehehehhe nmpk jiran la... terus menggatal siap jelir lidah... huhuhuhuh ~


huhuhuhuhuh okla... later sambung citer lg... tata



4 comments:

MRS. K said...

bestnye alya suke mandi pool.. si hadif pulak takot air..

Nad @ MamaZakwan said...

at least ade gak masa bersama ngan alya dalam kebizian melanda tu.. :)

Suliana said...

bestnya... belum berpeluang nak bawa aqil ke pool sebenar :-)

mamalieyna said...

comel je buat gaya gatai nmpk pakwe baby..hehe..

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails