Monday, January 3, 2011

i boring la bos... asyik buat keje admin jer....



baru abis mtg deparment... chaired by my bos....  1st time join mtg department since join tpt ni... respond from my boss sgt baik... dier suka ngn pembaharuan yang i buat... dr segi repository.... formatting... standard... which is mmg lauk i.... CMMI pun dh ranggi kt project aku ni... Alhamdulillah... 3 mgu utk paksa budak2 ni follow pepe yg patut... bos CM pun td dok tarik nafas lega... i will lead the training and ToT module... pandai btol dier... xpe2.... later fikir mcmner nak permudahkan keje ni.... xyah gabra.... bulan march - june... mmg bulan masak i... bulan bulu ketiak sure panjang sbb xde masa nak cukur... ahhahaha bengong.... tui!


yang bestnyer.... bila round table.... adiks i ni... dedua ni... adeh... mulut x berlapis...
"i boring la bos... asyik buat keje admin jer.... i nak buat benda lain..."
 hmmm xnak buat keje printing, filling semua ek... dahtu sapo nak buat? kot bos lak.... ehhehe


mulut kakak yg celupar ni pun ternganga n terus dok sound...
"dahtu... u nak buat apa? coding? infra? pastu balik malam2... nak x?


harap2 ekau berdua telan ler apa yg akak korang ckp ek... buat keje korang baik2... bukan senang nak keje ngn gomen ni... boleh ko kata boring buat admin... kalu keje tu bagus memanjang... boleh la ckp boring... ish adik2.... nak kena sebat ngn rotan ni... ish ish... last2 dengan belas kesihan... i bg ler keje i kt diaorg sikit... sbb i dah buat baseline awal... so diaorg dah boleh follow my legacy... muahahahha poyos....


ok mcmni.... 
A: amik project timeline... ko chase la budak2 lain... soh siapkan keje cpt2... timeline dah x on track... good luck...


B: ko amik lak calender mgmt ni... track baik2 semua date penting  - workshop, event, mtg, makan2...


aku lak... biar lor aku cover deliverable....  sonang kan...?
tp jgn nak soh akak ko ni buat printing ek... xde maknanyer kecuali korang sakit xleh jalan aaa.... lain2 buat jugak.... ni dah kira baik... akak ko still amik minit... xdela korang jugak yg buat.... and jgn nak pandai2 tipu bnyk keje bila time mtg... kot semua mtg aku join... pastu aku jugak nak buat report... nak buat mtg... amboi2...


lastly.... akak dh dpt balik mulut akak... miahahahahah xmo senyup2 mcm org baru... heheheheh


okla bye... ada makan2 project... tata

2 comments:

Banyak Lagi Citer Best Kat Sini

Related Posts with Thumbnails